Sam Edelman Kvinders Bernice Slide Sandal Slik Rødt Vaquero Sadel Læder VSnDQ1M

B078SZJLR2
Sam Edelman Kvinders Bernice Slide Sandal Slik Rødt Vaquero Sadel Læder VSnDQ1M
  • læder
  • importeret
  • syntetisk sål
  • slip-on giver nem slidstyrke
  • tilgængelige i flere materialer
Sam Edelman Kvinders Bernice Slide Sandal Slik Rødt Vaquero Sadel Læder VSnDQ1M
Brako St248;vler St248;vler 8470 Traviata Militær Læder Neger Sort Sort YotKn9u
Næste

Produktsider

Tidligere søgninger

Åbn emne med navigation

Vis - Indstillinger - Regnskab - Regnskabsindstillinger - Bilagstypeindstillinger og nummerserier

Nummer bilag ved at gå til Vis - Indstillinger - Regnskab - Regnskabsindstillinger - Bilagstypeindstillinger og nummerserier .

Nummerering af bilagene kan konfigureres på tre forskellige måder.

Hvilken metode, du bør vælge, afhænger i høj grad af mængden af bilag, du skal registrere i løbet af et år.

Bemærk! Disse indstillinger bliver låst, idet du begynder at registrere bilag. Det er derfor vigtigt, at du konfigurerer rigtig nummerering inden du åbner modulet for Kassekladde .

En nummerserie pr. bilagstype

Dette er standardindstillingen i Visma Mamut . Det betyder, at hver bilagstype følger sin egen nummerserie, som begynder på 1 (eller en brugerdefineret start). Fordelen med denne indstilling er, at du lettere kan adskille de forskellige bilagstyper. Den unikke 'nøgle' for et bilag bliver her initialerne og bilagets nummer, for eksempel B2 for bankbilag nummer to. Denne metode kan være nyttig, hvis der er mange bilag i løbet af året.

B står for Bank, UF for udgående faktura og IF for indgående faktura

En nummerserie pr. bilagstype, med brugerdefinerede intervaller

Hvis du kun skal benytte dig af fire bilagstyper i løbet af året (UF, B, IF og D) og ikke have krydsende nummerserier, kan du f. eks. bestemme, at UF skal begynde på nummer 2000, B på 4000 og IF på 6000. Så vil hver bilagstype egentlig have sin egen nummerserie, men i praksis ser det ud, som om du har en fælles nummerserie med forskellige intervaller. Dette skal du selv indstille ved at gå ind på de forskellige bilagstyper, som benyttes, og ændrer første nummer til det ønskede.

Fælles nummerserie for alle bilagstyper

Hvis du ønsker at have en fælles nummerserie, uafhængigt af hvilken bilagstype det er ført på, skal du markere for Fælles nummerserie for alle bilagstyper , før du åbner Kassekladde eller begynder at fakturere i programmet.

Bilagene gives nu løbende numre uafhængigt af bilagstype.

B står for Bank, UF for udgående faktura, D for Diverse og IF for indgående faktura

Se også:

Nike Mænds Air Max Ultra 20 Væsentlig Løbesko Hvid / Hvidcool Grå Pj9DY2cO

Regnskabsindstillinger

Version 21.1 . Dokumentationen kan omtale tjenester og/eller funktioner, som ikke er inkluderet i din løsning. Ønsker du yderligere information om dette, bedes du tage kontakt.

Ophavsret / immaterielle rettigheder

© Copyright 2006 Whirlpool. Alle rettigheder forbeholdes. De varemærker, logotyper og servicemærker ("mærker") som afbilledes på denne hjemmeside tilhører Whirlpool Corporation, deres datterselskab eller andre partnere. Brugeren må ikke anvende noget mærke i nogen henseende, f.eks. som metatag på andre sites eller sider på internettet, uden først at have indhentet skriftlig tilladelse fra Whirlpool eller den respektive ejer af mærket. Hele denne hjemmeside opfattes af ophavsretten og beskyttes af internationale love og regler om ophavsret. Den som benytter denne hjemmside SKAL downloade eller printe et eksemplar af alt materialet, som findes tilgængeligt for eget ikke-kommercielle formål, forudsat at materialet ikke modificeres eller ændres, og således at ingen oplysninger eller varemærkeindehavere fjernes eller ændres. Alt materiale på denne hjemmeside må udelukkende anvendes til lovlige formål. Brugeren må ikke modificere, kopiere, distribuere, overføre, vise, publicere, sælge, udlicitere, bearbejde eller anvende noget indhold eller information, som er vist på eller gennem websiden, i kommercielle eller offentlige anliggender, uden at Whirlpool har givet sit samtykke skriftligt. Whirlpool forbeholder sig den fulde ret til alle immaterielle rettigheder til alt materialet, som hentes ned fra denne webside.

Indsendt materiale via Whirlpools hjemmeside

Whirlpool koncernen tager gerne imod information eller materialer fra dig, men al information og materiale - udover dine personlige data (f.eks. dit navn og e-mail adresse), som sendes til Whirlpool Corporation eller deres datterselskaber via denne hjemmeside - overgår med eneret til Whirlpool og behandles IKKE som konfidentielt. Whirlpool tager ikke mod bidrag der er fortrolige eller i andre former konfidentielle eller forvaltende relation. Whirlpool må anvende bidraget til ethvert formål uden begrænsning eller erstatning.

Ansvar

Information givet på denne hjemmeside betragtes "som de findes" uden nogen som helst form for garantier. Information på denne hjemmeside kan indeholde trykfejl, tekniske fejlagtigheder eller andre fejl, og kan ændres når som helst uden forudgående varsel. Whirlpool Nordic har som politik, at fortløbende forbedre sine produkter, og forbeholder sig retten til at forbedre eller ændre produkter uden forudgående varsel. Bemærk at ikke alle viste produkter har alle tilgængelige egenskaber og at den tekniske produktinformation ikke er fuldstændig. Whirlpool giver ingen meddelelser om andre hjemmesider, som nås via denne hjemmeside, da de andre hjemmesider ikke vedligeholdes, udvikles eller kontrolleres af Whirlpool Corporation inkl. Datterselskaber. Whirlpool godkender ikke indholdet på disse hjemmesider, og kan derfor heller ikke drages til ansvar overfor deres indhold.

Whirlpool er et registreret varemærke tilhørende Whirlpool, USA. -

Jessica Simpson Kvindernes Martella Platform Sort Patent r11Agp8h
- Asics Kvinders Gt1000 5 Løbesko Flash Koral / Hvid / Peach Melba h2yp7RJuy
Betingelser for brug - Varevogne Klassiske Slip På Mlb Los Angeles Dodgers Grå 5oWnDF
- Waldläufer Helinda H Beige YOucSDzM
- Aldo Mænds Ignaci Mode Sneaker Hvid 4L37j
- Nike Tennisshirt Herre Køle Grå / Sort / Hvid / Mørkegrå Oq063
- Jana Dame 23706 Sneaker Hvid hvidt / Sølv 39D4yRVb
- Qupid Kvinders Tweed01 Sneaker Kaki Nj7vLya
- Andres Machado Am5258 Muldyr Med Dekorative Perforationeneu 32 Til 35/42 Til 45 Soft Beige LO2Jsgy

Følg os

Plein Sport SneakersHerre Q2KqbvDHz

Sammenlign ( Produkter)

Skriv din og modtag vores nyhedsbrev
Magnanni Mænds Acilino Oxford Tobak LTsHXr
Skechers Dame Reggae Slankvacay Slingback Sandalen Brun Beige taupe MmwtEQ
Nfl Cleveland Browns Mænd Traditionel Fod Vestlige Støvler Brun 9 bGGSBvkr
Boss Hugo Boss Hugo Boss Patos Mænd Sorte Lædersko Sort 36 PXNU0
Hey Dude Mænds Wally Stretch Tekstil Hukommelse Skum Hyttesko Blå iqMEikZBvM
English