Skechers 65269 Mænds Lanson Vernes Oxfordsko Mørkebrun LOuHPCvF

B01MUAPP2B
Skechers 65269 Mænds Lanson- Vernes Oxfordsko Mørkebrun LOuHPCvF
  • glat kernelæder
  • importeret
  • glat fuldnarvet læder overdel
  • let nødstedte læder finish for et naturligt look
  • kontrast farvet læder overlay hæl panel
  • snøre afslappet komfort sneaker oxford design
  • syninger accenter, afrundet almindeligt tå foran, let fuldnarvet tekstureret læder finish, syet hævet søm detalje på hælpanel, syning detalje på sidepaneler, glat læder kant rørsystem trim på side- og krave paneler, præget logo på tungen panel, snøre foran med metaløjer, polstret krave og tungen, blødt stof sko foring, klassisk fit® design for traditionel komfort, luftkølet hukommelse skum polstret komfort indersål, stødabsorberende mellemsål
Skechers 65269 Mænds Lanson- Vernes Oxfordsko Mørkebrun LOuHPCvF Skechers 65269 Mænds Lanson- Vernes Oxfordsko Mørkebrun LOuHPCvF Skechers 65269 Mænds Lanson- Vernes Oxfordsko Mørkebrun LOuHPCvF Skechers 65269 Mænds Lanson- Vernes Oxfordsko Mørkebrun LOuHPCvF

Om AU

English

Baby For Begyndere
Hop til indhold

Ikke så snart efter graviditetstesten viser positiv starter en hel ny verden. Det første der rammer ens sind er alle tankerne om det nye vidunder, men derefter starter overvejelserne om alt det udstyr, du skal investere i. Ikke mindst valg af barnevogn!

Nybagte forældre – modelfoto fra BRIO

De fleste vil nok mene, at barnevognen er noget af det vigtigste udstyr, du skal anskaffe. Men hvilken skal det være? For pludselig står du i en hel ny verden, som du ikke tidligere har bevæget sig i. Stor, lille, farve, pris, design osv. Mulighederne er næsten uendelige, og jeg vil gerne dele mine tanker jeg havde, før min datter kom til verden, og dernæst fortælle hvilke erfaringer, jeg har gjort mig efter.

En stor, pæn og ikke for dyr… Vi blev ret hurtigt klar over, at vi ville have en stor barnevogn med stort liggemål. Jeg var ret overbevist om, at min datter skulle sove ude, så hun skulle selvfølgelig kunne vokse i den. Dette indskrænkede feltet en del og gjorde fx., at alle kombivognene kunne vælges fra.

En stor, pæn og ikke for dyr…

Dernæst ville vi gerne have en vogn, der var sikker, og som også ydede god beskyttelse for vind og vejr. Derudover skulle den selvfølgelig være pæn. Vi ville ikke bruge for mange penge på den, så til at starte med overvejede vi kraftigt en brugt model. Da vi havde gransket nettet og diverse butikker med babyudstyr, endte vi med at købe en ny Trille Gigant på lagersalg. Den opfyldte alle vores ønsker og var tilmed 1500 kroner billigere end i butikkerne. Perfekt!

Trille Gigant

Er stor nu det vigtigste? Endelig kom dagen, hvor det var tid til den første tur med vores nye, flotte barnevogn. Den gjorde arbejdet godt og siden er det blevet til rigtig mange ture. Jeg har nemlig ikke siddet særlig meget stille i min barsel. Mødregruppe, rytmik, kaffe med veninderne, ture til kiropraktor osv. Derfor er min første erfaring:

Er stor nu det vigtigste?

1. Kommer du meget rundt med bus, tog og metro. Så overvej om en stor barnevogn er sagen. Når du står i metroen (Kbh.) midt i myldretiden, er det ikke sagen at skulle mase sig ind og bede folk om at flytte sig bare for at vende vognen. Du kommer nemt til at føle sig en lille smule upopulær. Hvilket leder mig videre til næste vigtige punkt.

Forside
Seneste nyt
Comfortiva Kvinders Læsning Strappy Sandal Denim E5bPZVJ
Saucony Forløser Iso Kvinders LaufSko Ss17 Fuchsia / Koral 2hK4g

Vi bruger cookies til at huske indstillinger og indsamle statistik, så vi kan forbedre din oplevelse af siden. Hvis du fortsætter, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

OK

Bilejer røg op på motorhjelmen, inden han fik standset biltyv ved at smadre forruden i bilen.

Foto: Flemming Christensen, TV MIDTVEST

Af Flemming Christensen

En 27-årig mand fra Thorsø i Midtjylland stoppede tirsdag aften ved 22.45-tiden en biltyv.

Det skete ved at smadre forruden i den 27-åriges egen bil med en jernstang, skriver Midtjyllands Avis .

Den 27-årige opdagede, at en ung mand var i færd med at stjæle bilen, der holdt i en indkørsel. Biltyven sad inde i bilen og forsøgte at få den startet, da den 27-årige iført underbukser kom løbende ud.

Den 27-årige forsøgte først at rive døren op, men biltyven havde låst døren. Han løb derfor rundt om bilen, men da den 27-årige var lige ud foran bilen, fik tyven gang i motoren, så bilen rykkede frem og påkørte den 27-årige, der endte på motorhjelmen.

Læs også Politiet: Dyt forårsagede mærkværdigt opgør

Politiet: Dyt forårsagede mærkværdigt opgør

Herefter greb den 27-årige en stor jernstang, somhan smadrede forruden i bilen med. Det fik tyven ud af bilen. Han nåede at fortælle, at han lige var blevet løsladt fra fængslet, inden han stak af i løb i retning ind mod Thorsø.

Biltyven beskrives som dansk, 20-25 år gammel, omkring 180 centimeter høj, robust af bygning og iført en army-lignende jakke.

- Vi vil meget gerne høre fra folk, som måtte have set den unge mand i aftes i Thorsø, siger informationskonsulent Jakob Christiansen fra Østyllands Politi til Midtjyllands Avis .

Den 27-årige slap uskadt fra turen på motorhjelmen.

Del artiklen

Asher Grønne Herre Kasse Kalveskind Wingtip Kjole Sko Klassisk Snøre Oxford Stil Ag7327 Bordeaux BE9VZvpA
Share on Twitter Send link to page via e-mail

Seneste nyt

Nyheder

TV

Radio

Andet

KNR, Issortarfimmut 1, Box 1007, 3900 Nuuk Oqarasuaat: (+299) 361500 Fax: (+299) 361502 Email: Adidas Mænds Eqt Støtte Adv Kridt Perle / Fodtøj Hvid / Skarlagen 11 M Os mFZP4rBrgU